Kat castratie

Dit kan bij u thuis: hier het voorbeeld van Storm

Storm is ruim 1 jaar en wordt thuis gecastreerd. Het fijne van de kat castratie ingreep thuis is dat Storm geen enkele vorm van stress ervaart. Dit natuurlijk als we even buiten beschouwing laten dat Storm sinds gisterenavond niets heeft mogen eten en deze nacht zodoende ook binnen heeft moeten zitten. En ik kan je vertellen: Storm houdt van lekker eten. Dat is hem immers ook goed aan te zien! Het is hem als boerderij-kat erg makkelijk om een maaltje te vinden in de weilanden en boomgaard.

kat castratie

De kat castratie vind hier plaats op de keukentafel bij de mensen thuis. Opvallend is vandaag dat de kinderen erbij zitten. Aangezien de ingreep relatief eenvoudig en vooral niet eng (bloederig) is, vind ik het geen enkel probleem. Sterker nog ik zie zelfs het educatieve element voor de kinderen erin. Je mag kijken maar hoeft niet.

Na de ingreep wordt Storm wakker op zijn eigen kleedje. Storm probeert direct op te staan en is uiteraard een beetje wankel. De kinderen vinden het leuk en Storm heeft zo te zien nergens last van!

%d bloggers liken dit: